Europa 2 - Maxximum muziky

Nenechaj si ujsť jednu z najväčších tanečných udalostí tohto roka! Kemp Feel Your Body 2022 láka na svetové hviezdy

3. – 7. augusta budeš mať unikátnu možnosť roztancovať Český ráj! Koná sa tam totiž 6. ročník medzinárodného tanečného kempu Feel Your Body, na ktorom sa pravidelne stretávajú perfektní tanečníci a lektori z celej Európy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V rámci 5-denného programu budú mať všetci účastníci možnosť stretnúť sa a trénovať s poprednými lektormi z celého sveta. Nezáleží na tom, či si začiatočník či takmer profík, Feel Your Body je jednoducho pre všetkých! Tento rok bude mať v rámci kempu premiéru Feel Your Body: Kids & Junior Edition, ktorý je určený pre deti od 7 do 15 rokov. Celá akcia sa zameriava predovšetkým na Street dance a New Style Hustle. Ak chceš mať prehľad o aktuálnom dianí, sleduj Feel Your Body na Instagrame a Facebooku.

​Počas celého kempu majú účastníci na výber z 8 workshopov, ktoré sú vedené najlepšími lektormi z celej Európy. Nebude chýbať ani All style battle či Hustle contest, kam sa môže prísť pozrieť ktokoľvek. Každý večer na teba budú čakať top párty, na ktorých sa o program postará DJ Wee. Medzi 15-timi lektormi nechýbajú napr. Kerrie Milne (írska lektorka choreografka a súčasná hviezda tanečnej scény), Kuty (hip-hopový tanečník z Francúzska) či Fabio Fiorillo, ktorý sa zameriava predovšetkým na Contemporary.

Tieto mená doplní aj Boris Khramtsov z Kanady, vďaka ktorému si na svoje prídu fanúšikovia Hustle dance či Inga Be z Anglicka. Slovensko bude mať na tomto kempe zastúpenie vďaka T-Boyovi (Poppin a Hustle dance) a Chilli, ktorej doménou je House Dance. Príď získať nové skúsenosti, načerpať inšpiráciu a pokecať si so spomínanými hviezdami tanečného sveta.

Pre lepšiu predstavu, čo ťa tento rok čaká, mrkni na aftermovie z minulého roka!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Je jedno či sa tancu venuješ profesionálne alebo sa len občas pristihneš, ako sa krútiš pred zrkadlom!

Táto akcia je pre všetkých! Všetko dôležité si môžeš prečítať na feelyourbody.cz.

Uži si to!

Zdroj: PR článok
Zdroj náhľadovej fotografie: PR článok

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach