Foodbloger „Čoje“: S podnikmi nemám platené spolupráce
Foodbloger ČOJE Bratislava,Daniel Feranec, sa posadil do Bekimovho horúceho kresla a zhodnotil slovenské gastro a nielen to! V rozhovore padla reč aj na platené spolupráce. „S podnikmi platené spolupráce nemám,“ priznal. Taktiež priblížil, že fine dining si dopraje raz za štvrť roka a aj to v prípade, že si na to našetrí.
Z rozhovoru vyplynulo, že Londýn v láske nemá, no vždy sa tam dobre naje. Čo však prekvapilo, je, že priznal, že od detstva nemá rád čisté mlieko a nemá problém zjesť rezeň s ryžou. Čo najdivnejšie jedol a koľko najviac zaplatil za jedlo, sa dozvieš v rozhovore. Ak rád papkáš a skúšaš nové veci, toto je pre teba to pravé orechové.
V rozhovore sa tiež dozvieš odpovede na tieto otázky:
- Ako začal so svojím blogom?
- Varí viac doma alebo chodí skôr do reštaurácií?
- Kto je jeho obľúbená osobnosť v gastre?
- Čo on a ananásová pizza?
Všetky epizódy tohto obľúbeného podcastu nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Na najnovší rozhovor sa môžeš tešiť každý piatok, a to exkluzívne v Europe 2. Šou Bekimovo horúce kreslo štartujeme už o 13:00 hod. Tak neváhaj, zapínaj a tipuj, kto bude ďalším hosťom. Bude to horúce a zábavné!