Europa 2 - Maxximum muziky

Foodbloger „Čoje“: S podnikmi nemám platené spolupráce

Foodbloger ČOJE Bratislava,Daniel Feranec, sa posadil do Bekimovho horúceho kresla a zhodnotil slovenské gastro a nielen to! V rozhovore padla reč aj na platené spolupráce. „S podnikmi platené spolupráce nemám,“ priznal. Taktiež priblížil, že fine dining si dopraje raz za štvrť roka a aj to v prípade, že si na to našetrí.

Z rozhovoru vyplynulo, že Londýn v láske nemá, no vždy sa tam dobre naje. Čo však prekvapilo, je, že priznal, že od detstva nemá rád čisté mlieko a nemá problém zjesť rezeň s ryžou. Čo najdivnejšie jedol a koľko najviac zaplatil za jedlo, sa dozvieš v rozhovore. Ak rád papkáš a skúšaš nové veci, toto je pre teba to pravé orechové.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V rozhovore sa tiež dozvieš odpovede na tieto otázky:

  • Ako začal so svojím blogom?
  • Varí viac doma alebo chodí skôr do reštaurácií?
  • Kto je jeho obľúbená osobnosť v gastre?
  • Čo on a ananásová pizza?
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Všetky epizódy tohto obľúbeného podcastu nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Na najnovší rozhovor sa môžeš tešiť každý piatok, a to exkluzívne v Europe 2. Šou Bekimovo horúce kreslo štartujeme už o 13:00 hod. Tak neváhaj, zapínaj a tipuj, kto bude ďalším hosťom. Bude to horúce a zábavné!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach