Europa 2 - Maxximum muziky

Najväčšie prešľapy v make-upe. Baby toto nerobte!

Slečny, takže ak sa ešte len zoznámujete s „maľovatkami“, tak máme pre vás pár tipov, čomu sa vyhnúť. Poprosíme vás o striktne dodržanie týchto pokynov, kvôli vášmu a nášmu osobnému šťastiu.

1.ÁNO, nech si každý nosí, čo chce…ale toto nie je cez…toto je ako, keď stretnete naživo všetky hororové postavy v jednom pohľade! Takže jasné, dymové líčenie je top na večernú párty. Ale toto nie. Už len si pomyslíte, že sa neodmaľujete a pôjdete takto spať (či už sama alebo s doprovodom), ranný výsledok je zaručený. Z hororu sa doslova stane bestseller!

2. RÚŽ NÁŠ KAŽDODENNÝ! Minulý rok odštartoval výraznými farbami na perách. No nie každá si prečítala, ako sa správne takéto „do neba bijúce“ odtiene nosia. V prvom rade si skúste kontúrkou obkresliť línie pier, najlepšie je samozrejme, keď ceruzka a rúž ma rovnaký odtieň. Potom vyplňte pery rúžom, najlepšie štetcom natom určeným. Ak vám vyčnieva farba, jemne odličovačom odstráňte a prekryte make-upom. Viac vám tak vynikne farba a dokonale kontúry pier.

3.FALOŠNÉ MIHLANICE. Toto je top! Nemám pol metrové riasy, tak buď zbehnem do najbližšej drogerky, kúpim najlacnejšie mihalnice a nelepím trs – po trse, ale rovno nalepím celý plát na viečko. A nie baby, nevyzerá to prirodzene…práve naopak! Alebo. Radšej choďte k najbližšej kozmetičke, nechajte si profesionálne nalepiť trsy z veverice, či čo teraz fičí, nechajte si ich mesiac a potom pobehujte po ulici s „vypelýchanými“ mihalnicami a tvárime sa hlavne prirodzene, že to takto má byť! Respektíve, po nalepení si ich aj tak zničíte, takže či už nejaké mihalnice máte, jenoducho o ne môžete prísť. Skúste lepšiu špirálu či pravidelnejšie návštevy u kozmetičky alebo prírodné olejčeky na rast VAŠICH mihalníc.

4. OBOČIE. Tu sa dôkladne poraďte so skúsenou kozmetičkou, lebo buď budete mať nejaký pohľad alebo žiadny. Čiarky namiesto obočia, vám len spravia prekvapivý výraz všad, kam prídete a zasa bujaré obočie vám zakryje vaše nádherne oči. A čo si „všimnú“ ako prvé muži milé dámy…veď vaše oči, ak nejaké nájdu.

5. OPÁLENIE. Hlavne nie solárkove. Pravidelná návštevnosť ničí vašu pleť a tváriť sa, že ma v zime opálilo horské slnko celú je tak trocha trápne. Ale veď všetko je to vraj o pocite…

6. JOKER TIENE. „Idem na párty, celá som v čienom, lebo veď vyzerám v nej chudšie…no nemôžem ísť ako vampír“, hovorí si nejedná z nás v piatok večer. No odpovede sa tu už rozčleňujú. Jedna z nás sa nato vykašle, lebo sa tak cíti dobre a vkráča do baru ako femme fatale a druha spraví to, čo na obrázku!

A PRETO DIEVČATÁ!!! Vykašlite sa na svoju „druhú“ tvár a skúste prirodzenosť.

ZDROJ: www.brightside.me

Prečítaj si aj ďalšie články

Dvojníci známych ľudí! Ženský klon Jay Zho či Putin, ktorý žije v Číne

Fotku 16-ročnej Slovensky lajklo viac ako 600-tisíc ľudí z rlznych kútov sveta. Prečo?!

Zásnuby valcujú! Toto je horšie, ako keby mala povedať NIE!

Samara z filmu Kruh vyšla z obrazovky televízora! A poriadne vystrašila ľudí v obchode

Selfie, ktoré sa Jennifer Lopez nepodarila. Na tejto fotke nevyzerá najlepšie!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach