Taliansky šéfkuchár Andrea Ena: Začínal som od nuly, ak nie od mínusu
Pozvanie do novoročnej časti feel-good šou Socky prijal pozvanie taliansky šéfkuchár Andrea Ena. S Leou Daniš sa rozprávali o tom, aké je to začať odznova a preraziť v cudzej krajine. Existujú podľa neho zlé predsavzatia? Ako sa dostal z Talianska do Ružomberka? Čo hovoria Taliani na pizzu hawai a cappuccino popoludní a aký je jeho kľúč k úspechu? Vypočuj si inšpiratívny rozhovor.
- Aké mal detstvo a odkiaľ pochádza
- Ako sa dostal z Talianska do Ružomberka
- Aké mal prvé pocity zo Slovenska
- Zažil na Slovensku nejaký kultúrny šok
- Či niekedy zažil šikanu
- Vedel odjakživa, čo chce robiť
- Je niečo, za čo by pochválil Slovákov