Europa 2 - Maxximum muziky

Zuza Plačková v Nočnej Show opäť perlila. Čo na seba prezradila :)

O Zuze je známe, že si servítku pred ústa nedáva a že je dosť prostoreká. Inak tomu nebolo ani u Binďa v Nočnej Show. Chceš vedieť či plánuje bejby, poviedla frajera, akú časť tela má na sebe najradšej, čo si myslí o slovenskom šoubiznise či koľko najviac zarobila za fotenie? Čítaj!

Keďže pred nedávnom vyšla v médiách informácia, že Zuza plánuje svadbu, na otázku kto a v čom ju v živote najviac podrazil povedala, že práve človek, ktorý to bonzol médiám. „Ten sedlák bude určite aj na našej svadbe,“ rozhorčovala sa Zuza a dúfa, že zistí kto to bol. Jej manželom sa stane priateľ René, ktorého by si zobrala aj na opustený ostrov, ak by sa mala rozhodnúť len pre jednu vec. Je to jediný muž, ktorého miluje a milovala.

Na margo nevery prezradila, že podviedla svojich priateľov. Kebyže ale vidí svojho budúceho manžela bozkávať sa s inou, neudrží sa a nevie koho skôr „rozbije.“ Ako povedala Binďovi: „Keď suka nedá pes si neza-ebe.“ O panenstvo prišla prekvapivo až v 17 rokoch.

Na otázku, čo si myslí o ľuďoch v slovenskom šoubiznise, odpovedala: „My tu máme aj nejaký šoubiznis? U nás nie je soubiznis…“

Zuzina perlička na záver – osoba, ktorú najviac neznáša: „Nemám človeka, ktorého nenávidím, nemám extra proti nikomu nič, aj keby som viacerým dala na papulu.“ Po výzve Binďa, nech dá aspoň troch: „tebe, sebe a mne.“ 🙂

Viac si prečítaš poobede na pluska.sk.

Sexy hlas Zuzky Plačkovej.

Bližšie info o svadobnom dni.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach