Europa 2 - Maxximum muziky

Europa 2 mení moderátorský tím

V Rannej šou ZOO, ktorá je vysielaná každý pracovný deň medzi 6. a 9. hodinou, zostáva aj naďalej ostrieľaný Matúš Krnčok, ktorý bude tvoriť moderátorský tandem s Dominikou Dadíkovou, informačný servis bude zabezpečovať mladý talent Vladimír Varecha.

"Nové trio Dominika, Matúš a Vlado je výbornou kombináciou moderátorských živlov. Čakám, že si rýchlo nájdu cestu k poslucháčom a to nielen vďaka svojmu nezabudnuteľnému zmyslu pre humor, ale aj vďaka bláznivému prístupu k životu. Som zvedavá či sa podarí chalanom v rannom éteri skrotiť nespútanú živelnú a večne vysmiatu Dominiku. Matúš je výborný moderátor, ktorý na Europe 2 pôsobí už niekoľko rokov a čaká ho v odbore ešte veľká budúcnosť. Je to profík, ktorý výborne cíti, čo baví ľudí, má cit pre pointu a podobne ako Europa 2 miluje hudbu. Vlado Varecha je mladý talentovaný speaker, ktorý bude poslucháčom prinášať dôležité informácie a zároveň by mal byť tým racionálnym elementom rannej show, ktorý bude vracať svojich kolegov späť do reality,"oznámila k zmenám v rannom vysielaní Europy 2 jej riaditeľka Jitka Fürst.

To najlepšie z Rannej show ZOO si môžu poslucháči pripomenúť aj z mp3 archívu na webových stránkach www.europa2.sk.

Roman Juraško späť v bežný deň

Do poludňajšieho bloku vysielania sa po niekoľkých mesiacoch vracia spať obľúbený rozhlasový i televízny moderátor Roman Juraško. "Som rada, že sa Roman vracia do každodenného vysielania Europy 2, nielen preto, že je výborný profesionál, ale tiež preto, že uspokojíme celý rad poslucháčok, ktoré nám píšu, aby Roman vysielal častejšie. Ich želanie nesplníme úplne, pretože celý deň vysielať nemôže, ale od pondelka do piatku si ho budú môcť naladiť medzi 12. a 15. hodinou v bloku Maxximum muziky, "doplnila s nadsázkou Jitka Fürst.

Dance Exxtravaganza spojí Slovensko s Českom

Najobľúbenejšia slovenská tanečná relácia Dance Exxtravaganza bude od druhého marcového víkendu vysielaná federálne v Českej aj Slovenskej republike. "Je to jeden z mnohých krokov, kedy využívame synergie oboch rádií – slovenskej Europy 2 aj českej Evropy 2," povedala Jitka Fürst. Poslucháčom tak ponúkneme hviezdnych rezidentov, ako sú DJ Michael Burian, DJ Brian alebo Michael C.

Ostatných moderátorov a programových blokov sa tieto zmeny nedotkli. Aktuálny program si možeš pozrieť tu: https://www.europa2.sk/sk/tim-a-show/program.shtml.

Ďalšie zaujímavosti a novinky nájdeš na našom FB profile, tak neváhaj a checkuj: https://www.facebook.com/europa2.sk?fref=ts

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach