Europa 2 - Maxximum muziky

LINKIN PARK HOT !!!

Táto, pre všetkých fanúšikov, určite veľmi potešujúca informácia sa práve objavila na oficiálnom webe ( www.linkinpark.com ).
A THOUSAND SUNS (Machine Shop Recordings/Warner Bros/Supraphon) koprodukovali Rick Rubin (Red Hot Chili Pepers, Johnny Cash) a za Linkin Park Mike Shinoda, teda duo, ktoré spojilo sily už pred tromi rokmi na album Minutes To Midnight .

Kapela tiež oznámila, že prvým singlom z nového albumu bude song „The Catalyst“, celosvetovo uvoľnený pre rádia 2. augusta a súbežne bude umiestnený na MySpace Music profile skupiny ( http://www.myspace.com/linkinpark ).

Ešte predtým sa ale skupina, MySpace a fanúšikovia prepoja v „Linkin Park, Featuring You,“ špeciálnej promo akcii, ktorá dáva všetkým spoločne jedinečnú šancu vytvoriť novú pieseň, vychádzajúcu z kusov nahrávky nasledujúceho oficiálneho singlu, ktorý vide v auguste.Víťazi akcie budú vybratý samotnou kapelou a dostanú príležitosť podielať sa na tvorbe ďalšieho albumu alebo si s Linkin Park zahrať na turné k septembrovej novinke.

Už od 9. júla 2010 si teda nawww.myspace.com/linkinpark môžete stiahnúť audio stopu s úryvkom z „The Catalyst.“ Fanúšikovia ju môžu priamo využiť k doplneniu či úprave, ale tiež môžu ponúknuť svoj vlastný motív. Zaslané nahrávky fanúšikov a tvorcov budú všetkým ponúknuté na okomentovanie, alebo k ďalšej hudobnej úprave.

Akciou „Linkin Park, Featuring You“ začíná dlhodobá promo spolupráca kapely a MySpace Music. V priebehu nasledujúcich 4 mesiacoch tak môžu byť fanúšikovia všade na svete účastníkmi koncertov, dostanú veľa informácii a budú v kontakte s Linkin Park spôsobom doposiaľ na MySpace Music nevídaným.

Naše albumy sú predovšetkým nositelia kapelových hudobných myšlienok a plánov, ale nechávame tiež kúsok miesta nápadom od našich fanúšikov. Pripadá nám to ako logické potvrdenie skvelých vzťahov“, povedal Shinoda. „Vôbec nevieme do čoho ideme, ale bude to určite výborná zábava. Naši fanúšikovia majú veľa kreativity, sme si teda istý, že prídu s niečím úžasným.“

Kapela (Shinoda, zpevák Chester Bennington, bubeník Rob Bourdon, gytarista Brad Delson, DJ Joe Hahn a basák Dave "Phoenix" Farrell) tiež ohlásili podzimné európské turné, začínajúce 20.októbra v berlínskej O2 World a končiace 11. novembra v londýnskej 02 Areně. Lístky si môžete zakúpiť na www.linkinpark.com.

Koncerty sľubujú skvelý zvukový a vizuálny zážitok, veľkú multimediálnu show a dosposiaľ nevídané pódiové využitie nových technologií v službách muziky. Setlist potom ponúkne veľa hlavných kapelových hitov, ale bude tiež prvou šancou pre skladby z nového alba A THOUSAND SUNS.

www.linkinpark.com

Koncertné termíny (prípadné nové vystúpenia a koncerty budú v čas avizované ):

Pre viac nformacíi kontaktujte:

Michal Máka
Supraphon
International label and PR manager
tel. + 420 221 966 627
mob.:+ 420 604 221 045
Palackého 1
112 99 Praha 1
Czech Republic

www.supraphon.cz

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach