Europa 2 - Maxximum muziky

Dnes u nás na webe exkluzívna premiéra klipu Filipa Jančíka, ktorý spolupracuje s Avril Lavigne(video)

U nás na webe Europy 2 ste dnes ráno mali možnosť po prvýkrát vzhliadnuť nový videoklip talentovaného Filipa.

22-ročný virtuózny huslista a producent Filip Jančík, už stihol spolupracovať s menami ako David Koller, švédskou speváčkou Loreen, americkou Lillie McCLoud aj slovenským reperom Egom. Svoju úžasnú šou už odohral vo Švédsku, Fínsku, Nemecku, Rakúsku, Rusku, Česku, Maďarsku a aj v ázijskom Singapure. Momentálne oslavuje úspech medzinárodných rozmerov – spoluprácu so známou speváčkou kanadského pôvodu Avril Lavigne.
„Prechádzal som sa po hollywoodskom chodníku slávy v Los Angeles, kde som stretol pouličných umelcov a po krátkom rozhovore som si s nimi tiež zahral.“ Filipa si však priamo na ulici všimlo veľké množstvo ľudí. Medzi nimi aj neznáma pani ktorá prišla z druhej strany ulice. „Spýtala sa ma, či nemám nejakú vizitku, alebo podpis kartu. Po chvíli som našiel poslednú a dosť pokrčenú podpiskartu v husľovom púzdre. Všetky som už totižto rozdal počas pobytu v LasVegas. O pár minút mi prišiel krátky e-mail. Spolupráca s veľkou americkou hviezdou Avril Lavigne . Keďže som mal už o dva dni odlietať späť na Slovensko, ihneď na druhý deň sme sa stretli v štúdiu.“

„Často sa vraví, že veľa umelcov bolo objavených na ulici. Nikdy som tomu neveril a zdalo sa mi to ako klišé. Až doteraz. Ak je niekto dobrý nepotrvá dlho kým ho niekto objaví, obzvlášť v LA. Bol to naozaj taký pravý americký sen “ smeje sa Filip.
Filip skomponoval a nahral všetky party huslí k najnovšiemu singlu Avril Lavigne – Fly, ktorý vyšiel minulý týždeň ako hymna pre špeciálne olympijské hry v kalifornskom Los Angeles. Podpísal sa tak pod túto pieseň spoločne s menami ako: Chad Kroeger spevák kapely Nickelback, producent David Hodges a svetovo uznávaný producent Chris Baseford, ktorým patrí veľká svetová vďaka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
[oldEvropaGallery src=“7234/2_g0013555.jpg“] [oldEvropaGallery src=“7234/5_gopr0763-1.jpg“] [oldEvropaGallery src=“7234/dsc_0098_1-1.jpg“] [oldEvropaGallery src=“7234/dsc_0444_1-1.jpg“] [oldEvropaGallery src=“7234/gopr8694-1.jpg“]

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach