Europa 2 - Maxximum muziky

Prehovoril díler, od ktorého si Demi v osudnú noc kúpila drogy!

Díler, ktorý doniesol v tú noc drogy speváčke Demi Lovato, prehovoril. Brandon Johnson tvrdí, že Demi vedela, do akého rizika ide, no aj napriek tomu od neho omamné látky kúpila.

Ako uviedol pre TMZ.com, americká speváčka mu napísala krátku správu o štvrtej nadránom a požiadala ho, aby sa zastavil na párty u nej doma. Podľa vlastných slov to bral ako výzvu, že má priniesť aj drogy.

Materiál mal doniesť z Mexika. Tabletky, ktoré mal díler speváčke ponúknuť, obsahoval fentanyl. Táto látka sa nachádza v tabletkách, ktoré utíšujú silné chronické bolesti. V kombinácii s inými liekmi vyvolávajú umelý spánok.

Ako ďalej Johnson uviedol, z párty u Demi Lovato odišiel medzi siedmou a ôsmou hodinou ráno. Losangleská polícia však neskôr uviedla, že v dome sa našlo oveľa viac rôznych omamných látok a tiež nástroje na ich užívanie.

Ako píše dailymail.co.uk, Demi Lovato pravdepodobne vyfajčila cigarety s obsahom oxykodonu v kombinácii s fentanylom. Podľa slov lekárov mala obrovské šťastie. Tento koktejl sa jej mohol stať veľmi ľahko osudným.

V týchto dňoch by sa mala Demi nachádzať na odvykacej kúre mimo Kalifornie, kde býva. Vraj vyhľadala odborníka v Chicagu.

Výsledok znie perfektne!

Janet Jackson sa po materskej dovolenke vracia na scénu. V 52 rokoch jej to spieva a tancuje ako za starých dobrých čias.

Emma Drobná v novom vydaní relácie PIKNIK. Pravda o jej vzťahu so Štěpánom.

Nikto nedokáže imitovať Celine Dion tak dobre ako Ariana Grande. Sleduj toto!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach