Europa 2 - Maxximum muziky

Brooklyn Beckham sa oženil. Neuveríš, koľko s manželkou zaplatili za svadbu!

Syn známeho futbalistu Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, sa cez víkend oženil. 23-ročný model si zobral za ženu o štyri roky staršiu herečku Nicolu Peltz, ktorá je aj dcérou miliardára!

Svoje áno si povedali na usadlosti herečkiných rodičov v Palm Springs, ktorej hodnota je neuveriteľných 76 miliónov libier. Na ich nóbl svadbe sa to hemžilo celosvetovou smotánkou – prišiel slávny šéfkuchár Gordon Ramsay, tenistka Serena Williams, ale aj herečka Eva Longoria.

Brooklyn na svojom Instagrame zverejnil fotografiu mladomanželov a v popise potvrdil, že si k priezvisku Beckham pridal aj manželkino priezvisko Peltz!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Za celú svadbu mali zaplatiť obrovskú sumu, konkrétne mala vyjsť na tri milióny libier! Honosnú svadbu si však dvojica mohla bez problémov dovoliť, Nicola je totižto herečka, ktorá sa v roku 2017 predstavila vo filme Transformers: The Last Knight a okrem jej vlastných úspechov je aj dcérou modelky a miliardára Nelsona Peltza, ktorému vyjadrila vďaku aj na svojom Instagrame. K fotografii napísala: „Ďakujem ti za najkrajší víkend v mojom živote.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach