Europa 2 - Maxximum muziky

Toto boli najkrajšie páry na Met Gala! Je medzi nimi aj herec zo seriálu Stranger Things

Pred pár dňami sa po dvoch rokoch konal Met Gala – udalosť, na ktorú sa obyčajný smrteľník tak ľahko nedostane, pretože vstupenky sú len na pozvánku. Zakaždým sa na tomto evente predvedú tie najznámejšie tváre sveta, či už z filmového, hereckého alebo influencerského.

Ani tohtoročný fundraisingový večer sa nezaobišiel bez nádherných a šialených outfitov, o ktorých sme ťa informovali pred pár dňami. Keď sa koná takýto typ gala večera, internet, webové portály a najmä fanúšikovia z toho žijú ešte niekoľko dní a ani tento raz to nie je iné!

Na červenom koberci sa predviedli mnohé páry, ktoré na seba pritiahli pozornosť a jedným z nich bola aj dvojica Pete Davidson a Kim Kardashian. Tá si okrem chvály vyslúžila aj dávku kritiky. Počas hviezdnej udalosti zažiarila v šatách, ktoré mala na sebe samotná Marilyn Monroe. Priznala, že keď si ich po prvý raz obliekla, nesadli jej, a tak sa pochválila, že aby si ich mohla obliecť, schudla viac ako sedem kilogramov za tri týždne.

Takéto rapídne chudnutie si nenašlo veľa fanúšikov ani medzi známymi osobnosťami, ktoré to odsúdili.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

MTV na svojom Instagrame zverejnilo fotografie párov, ktoré podľa nich zažiarili na červenom koberci a možno ťa to prekvapí, no objavil sa na nich aj herec zo seriálu Stranger Things. Kto podľa teba vyzeral najlepšie?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach