Europa 2 - Maxximum muziky

Johnny Depp vyhral súdny spor nad jeho ex Amber Heard! Teraz sa teší na novú životnú kapitolu a milióny, ktoré dostane

Celebritný súd tohto storočia, aj tak by sa dal nazvať súdny spor medzi Johnnym Deppom a jeho bývalou manželkou Amber Heart. Depp ju žaloval za ohováranie a žiadal od nej odškodnené vo výške 50 miliónov dolárov.

Počas sporu sa prepierala najmä ich spoločná minulosť, pretože ho Amber obvinila z týrania, čo malo za následok stopku pre jeho hereckú kariéru. Počas pojednávania však podali výpovede aj Deppove bývalé priateľky ako Winona Ryder či Kate Moss i ex manželka Vanessa Paradis.

Všetky tvrdili, že Johnny na ne nikdy nezdvihol ruku, nebol násilnícky a v živote pri ňom nezažívali pocit strachu tak, ako to opisovala Amber.

Včera vo večerných hodinách však padlo rozhodnutie Johnny Depp vyhral! Aj napriek tomu, že porota rozhodla, že herec má dostať 15 miliónov dolárov ako odškodné, sudkyňa sa rozhodla znížiť represívne odškodné na minimum, čo je 350-tisíc dolárov. 15 miliónov to teda nebude, no jeho ex mu aj tak musí zaplatiť 8,3 milióna dolárov.

Aj Johny však bude platiť odškodné, avšak „len“ vo výške 2 milióny dolárov, čo je naozaj skutočne málo, oproti 100 miliónom, ktoré od neho Amber žiadala.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: latimes.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach