Europa 2 - Maxximum muziky

Neuveríš, ktorý herec je podľa vedcov najsexi mužom!

Keď sa povie sexi herec, kto ti napadne ako prvý? Vkus máme každý iný, a preto je úplne v poriadku, ak sa ti v mysli zjavila tvár Lea DiCapria, Brada Pitta, Henryho Cavilla alebo Ryana Goslinga. Veda však na vkus nepozerá a hovorí jasne – najsexi mužom je herec Robert Pattinson. Ten sa objavil v štvrtej časti Harryho Pottera ako Cedric Diggory, no najväčšiu slávu získal vďaka úlohe Edwarda Cullena v ságe Twilight!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ako sa stal najsexi mužom sveta a čomu za to vďačí?

Prestížny titul získal už v roku 2020 a za posledné dva roky sa na svete nenašiel „dokonalejší“ herec, ktorý by ho z tohto trónu zosadil.

Na výpočet „skutočnej krásy“ sa používa dĺžka a šírka tváre a získané hodnoty sa následne delia. Na základe týchto meraní, ktoré opisujú, ako veľmi je človek sexi, Pattinson získal skóre 92,15 %, čím porazil aj Henryho Cavilla, ktorý získal 91,64 %. Bradley Cooper získal 91,08 % a slávny Brad Pitt „len“ 90,51 %, uvádza portál ladbible.com.

Pattinson jasným víťazom

Doktor Julian De Silva z Centra kozmetickej chirurgie tváre povedal, že Robert bol jasným víťazom hneď, ako získali všetky namerané prvky, ktoré určujú fyzickú dokonalosť.

Podľa doktora skončil tento sexi herec v top päťke vo všetkých kategóriách. Je to vraj preto, že má „nádherne vytesanú sánku“. Nie je však až taký dokonalý, ako by si si mohol myslieť – percentá mu ubrali jeho ústa. Podľa slov doktora sú príliš úzke a rovné.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj titulnej fotky: Instagram

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach