Europa 2 - Maxximum muziky

Z úspešného amerického herca je chlap na mizine. Za jeho pád môžu obvinenia z kanibalizmu!

Armie Hammer bol až do minulého roku uznávaným Hollywoodskym hercom, ktorého si mohol vidieť v rozprávke Mirror Mirror po boku Lilly Collins a Julie Roberts, ale aj v romantickom filme Call Me By Your Name s Timothéem Chalametom. Koncom roka však jeho kariéra zaznamenala obrovský šok, objavili sa obvinenia z kanibalizmu a zo znásilnenia.

Jeho bývalá ex partnerka Paige Lorenze ho minulý rok obvinila aj z fyzického napadnutie. Herec jej mal niekoľkokrát udrieť hlavu o stenu.

Zruinovaná kariéra

Po týchto šokujúcich odhaleniach, sa jeho kariéra skončila a Hollywood za ním zavrel dvere, uvádza portál Variety.com a zároveň dodáva, že herec bol videný ako pracuje v rezorte na Kajmaních ostrovoch. Portál msn.com tiež prichádza s informáciou, že známy herec, ktorý sa stiahol do úzadia, pracuje v rezorte, kde predáva ubytovanie. Podľa foxnews.com však zamestnanci uvádzajú, že žiadny Armie Hammer u nich v rezorte nepracuje.

Zdroj, ktorý poskytol informácie pre portál Variety, aj naďalej prizvukuje, že herec určite pracuje na Kajmanoch. Zdroj tiež dodáva, že bývalý herec je na mizine a maká ako fretka, aby zarobil nejaké peniaze pre svoju rodinu. S partnerkou Elizabeth Chambers boli spolu do roku 2020 a majú spolu dve deti.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach