Europa 2 - Maxximum muziky

Doposiaľ sa identifikovala ako nebinárna osoba, no tomu je už koniec! Demi Lovato sa vraj opäť cíti žensky

Demi Lovato, ktorá sa dostala do povedomia ako hlavná hviezda filmu Camp Rock, v ktorom si zahrala po boku slávnych Jonas Brothers, prešla od svojho debutu poriadnou zmenou. Minulý rok sa priznala, že sa chce identifikovať ako nebinárna osoba, pretože sa necíti ani ako žena, no ani ako muž.

Tomu je však koniec, pretože pár mesiacov po tom, ako si na svojom Instagramovom profile pridala do bia aj oslovenie ona, prezradila detaily, prečo sa tak rozhodla. V podcaste Spout prezradila, že odpoveď je veľmi jednoduchá – proste sa opäť cíti ako žena.

Demi tiež povedala, že samú seba považuje za premenlivého človeka. „Počas minulého roka som mala pocit, že moja energia bola veľmi vyvážená, cítila som sa veľmi mužsky, no zároveň aj veľmi žensky. Keď som mala ísť na toaletu a videla som nápis ženy a muži, nevedela som, kam mám ísť, pretože som sa necítila ako 100 % žena, no ani ako muž. Jednoducho, cítila som sa ako človek,“ prezradila, prečo sa v minulosti rozhodla pre oslovenie oni.

V podcaste na seba tiež bonzla, že ak ju niekto osloví iným zámenom, nehnevá sa, pretože aj ona sama sa veľakrát vo svojom vlastnom oslovení pomýlila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach