Europa 2 - Maxximum muziky

Už ju neživí len modeling. Cara Delevingne testuje sexuálne hračky!

30-ročná svetová top modelka Cara Delevingne sa objavila na titulke lifestylového časopisu Cosmopolitan, pre ktorý nielenže nafotila sériu nádherných fotografií, ešte im aj poskytla poriadne pikantný rozhovor.

Modelka išla s pravdou von a priznala, že testuje sexuálne hračky. Samozrejme, aj naďalej sa venuje modelingu, no snaží sa zvýšiť povedomie o ženskej masturbácii a o jej pozitívnych účinkoch. Zároveň dodáva, že to nie je téma, ktorá by mala byť tabu.

Cara vyrastala v Londýne a v prostredí, v ktorom sa masturbácia viazala len s pornografickým priemyslom, čo ju nakoniec začalo nudiť. Nerada navštevovala sex shopy, pretože všetky pomôcky jej pripadali ako nezaujímavé. Zmena prišla až po tom, ako sa v roku 2019 stretla s podnikateľkou so sexuálnymi hračkami Lorou DiCarlo, ktorá zmenila jej vnímanie.

Od roku 2020 pomáha podnikateľke s marketingovými stratégiami, ako aj s vývojom jednotlivých produktov a hovorí, že je to zatiaľ jej najlepší job.

Modelka, ktorá sa zviditeľnila ako anjelik pre značku Victoria´s Secret,je extravagantnou osobou a nerobí jej problém hovoriť otvorene o sexe či jej skúsenostiach so sexuálnymi hračkami.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach