Europa 2 - Maxximum muziky

Timothée Chalamet prepisuje históriu: Stal sa prvým mužom, ktorý sa dostal na titulku britského magazínu Vogue

26-ročnému hercovi Timothéeovi Chalametovi sa podarilo niečo, čo ešte doposiaľ nikomu pred ním. Stal sa tvárou októbrového čísla britského magazínu Vogue, čím sa mu dostala poriadna prestíž!

Aj napriek tomu, že už má za sebou veľké úlohy vo filmoch ako Dune, Call Me By Your Name, Little Women či The King jeho hviezda je stále ešte len na vzostupe!

V rozhovore, ktorý nájdeš vo vnútri čísla, prezradil, že počas natáčania filmu Don´t Look Up, v ktorom si zahral po boku Lea DiCapria, mu herec dal cennú radu. „Poradil mi, aby som nikdy neužíval tvrdé drogy a nehral vo filmoch o superhrdinoch,“ povedal.

Prečo sa však práve on stal po 106 rokoch mužom, ktorého portrét sa objavil na titulke? Editor Edward Enninful v tom má jasno! Hollywoodsky talent opisuje ako mladého herca, ktorý je momentálne na vrchole svojej ranej kariéry. Zároveň mu pripomína Jamesa Deana a Leonarda DiCapria z minulých storočí, avšak so vzťahom k novej generácii, ktorá odstraňuje staromódne predstavy o mužnosti, uvádza portál bbc.com.

Timothée je známy svojským štýlom, ktorým sa prezentuje aj na červených kobercoch a gala večeroch a ani na titulke mu nechýba grácia. Ako hodnotíš najnovšie vydanie?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach