Europa 2 - Maxximum muziky

Sexi Dan Reynolds zo skupiny Imagine Dragons je po 10 rokoch opäť voľný

10-ročnej láske odzvonilo! Teda, aspoň to tak vyzerá…. Dan Reynolds a jeho manželka Aja Volkman sa odlúčili. Informoval o tom sám frontman skupiny Imagine Dragons v piatok na svojom Twitteri. „Som smutný, ale po mnohých krásnych rokoch sme sa ja a Aja odlúčili. Aj naďalej však chceme byť tými najlepšími rodičmi pre naše deti. To je priorita číslo jeden. Ďakujem, že ste ma vždy podporovali, zaujímali sa a po celé tie roky nám posielali lásku,“ napísal sex symbol mnohých fanúšičiek.

Dvojica má spolu štyri deti – 10-ročnú dcérku Arrow, 5-ročné dvojičky Giu a Coco a 2-ročného syna, ktorému dali meno Valentine.

Ich vzťah bol na spadnutie už v roku 2018, informuje portál pagesix.com. Pred štyrmi rokmi plánovali rozvod a tiež o tejto informácii napísal ako prvý Dan na svojom Twitteri. Status však tiež zakončil so slovami, že ich deti sú pre nich to najdôležitejšie a aj naďalej sa budú snažiť, aby ich spoločne, aj keď od seba, čo najlepšie vychovali.

Vidíš v tom nejakú podobnosť? Lebo my áno, takže až čas ukáže, či ich odlúčenie bolo finálne, alebo sa dajú naspäť dokopy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach