Europa 2 - Maxximum muziky

Po radostných správach o ďalšom dieťati prichádzajú obvinenia z nevery. Adam Levine mal mať aféru s modelkou

Adam Levine má, zdá sa, prúšvih. Len krátko po tom, ako aj s dlhoročnou manželkouBehati Prinsloo oznámili, že ich rodina sa znova rozrastie, sa objavili obvinenia z nevery. Aféru mal mať s modelkou Sumner Stroh, ktorá tvrdí, že medzi ňou a Adamom prebehol fyzický kontakt.

Frontman skupiny Maroon 5 však obvinenia popiera, avšak priznáva, že prekročil hranicu. „Áno, zle som odhadol celú situáciu a mal som zastretý úsudok, keď som hovoril s niekým iným ako s mojou manželkou akýmkoľvek koketným spôsobom,“ vyjadril sa spevák. Zároveň dodal, že celú situáciu rieši proaktívnym spôsobom a urobil všetky kroky potrebné na to, aby to v rodine napravil. „Moja žena a rodina sú pre mňa všetko,“ dodal.

Portál pagesix.com informoval, že z komunikácie medzi mladou kráskou a spevákom existuje aj záznam. Zverejnila ho samotná Sumner na svojom TikToku. Modelka veľmi dobre vedela, aký rozruch spôsobí zverejnením videa – okamžite sa stalo virálnym!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Najnovšie sa k modelke pridali aj ďalšie ženy, ktoré tvrdia, že aj im Adam posielal šteklivé správy, uvádza portál bangpremier.com. Jeho bývala inštruktorka jógy priznala, že jej mal spevák napísať, že s ňou chce stráviť deň nahý. Túto správu mal vidieť jej žiarlivý ex, ktorý bol k nej potom násilnícky.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach