Europa 2 - Maxximum muziky

Ryan Reynolds hral vo filme Sabrina – mladá čarodejnica. Na fotke z roku 1996 by si ho nespoznal!

Ak si vyrastal v 90. rokoch, určite ti neušlo, že v telke chodieval seriál Sabrina – mladá čarodejnica. Nedeľné ráno bolo vyhradené tomuto programu, ktorý si získal mnohých, aj slovenských, fanúšikov najmä kvôli neposednej Sabrine, ktorá stále niečo vymýšľala a jej rozprávajúcemu kocúrovi Salemovi.

Prvá séria sa začala vysielať v roku 1996 a mala 24 epizód. Seriál sa celkovo dočkal siedmich sérii a aj niekoľkých filmov. Prvý film vyšiel pred 26 rokmi ako pilotný diel, na ktorý nadväzovala celá séria. Hlavnú úlohu stvárnila Melissa Joan Hart, ktorej tvár je mnohým fanúšikom doteraz známa, avšak všimol si si, že v snímke si zahral aj novodobý sex symbol Ryan Reynolds?

Vtedy 20-ročný herec, s dvoma obrovskými vlnami na hlave, vyzerá na nepoznanie! Pozri sa, ako sa za 26 rokov zmenil – zreje ako dobré víno!

​https://www.instagram.com/p/Cf-CKvoJSU8/

Rayn vo filme stvárnil Setha, ktorý bol Sabrininým crushom. Na to, aby si ju všimol, použil svoje čerstvo nadobudnuté magické schopnosti. Do dejovej línie seriálu sa však už neprepracoval, pretože na konci filmu už mladá čarodejka miluje Harveyho. Predtým, ako sa objavil v spomínanom filme, mal na svojom konte len pár „štekov“, píše portál bustle.com.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach