Europa 2 - Maxximum muziky

Má Dua Lipa nového frajera? Takto sa sexi speváčka vyjadrila!

Okolo speváčky Dua Lipy sa vytvorila nová klebeta, na ktorej je možno trošku pravdy. Údajne má tvoriť pár s komikom, moderátorom a politickým komentátorom Trevorom Noahom. Hovoriť sa o nich začalo pred pár dňami po tom, ako ich paparazzi odfotili v New Yorku, keď boli na večeri. Dvojica sa na pár fotografiách objala, a to stačilo na to, aby vznikol nový hviezdy pár.

Podľa niektorých údajných svedkov medzi nimi prebehol aj bozk, avšak doposiaľ nebolo nič potvrdené. Speváčka sa však teraz k celej situácii vyjadrila a nový vzťah rázne odmieta.

V podcaste Dua Lipa: At Your Service povedala, že toto je prvý rok, kedy nie je v žiadnom vzťahu. „Je super byť sama, pretože aj keď je to trochu sebecké, premýšľam len sebou,“ povedala, čím naznačila, že aj keď možno medzi ňou a Trevorom k niečomu došlo, v žiadnom prípade sa nedá povedať, že by išlo o vážny a exkluzívny vzťah.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Portál hollywoodlifme.com však uvádza, že Dua povedala priateľom, že s Trevorom sa cítila výborne a určite v tom vidí nejaký potenciál, pretože vraj majú medzi sebou nepopierateľnú chémiu, takže nič nie je stratené.

Speváčka v roku 2021 ukončila dvojročný vzťah s modelom Anwarom Hadid, ktorý je mladším bratom Gigi a Belly Hadid.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach