Europa 2 - Maxximum muziky

Kamaráti alebo je medzi nimi niečo viac? Shawn Mendes a svetová modelka vyzerali sexi

Presne pred rokom sme videli poslednú spoločnú fotku Camily Cabello a Shawna Mendesa. Dvojica sa chystala na spoločnú halloweensku párty, no pár týždňov po tom sa rozišli. Ani tento rok však nezanevrel na Halloweena a zúčastnil sa kostýmovej párty modelky Kendall Jenner, avšak nešiel na ňu sám! Spoločnosť mu robila sexi modelkaWinnie Harlow.

Shawn, ktorý bol prezlečený za Indiana Jonesa, uverejnil fotografiu s Winnie, ktorá vyzerala ako Kleopatra, na svojom Instagrame, čím sa fanúšikovia hneď začali pýtať, či je medzi dvojicou niečo viac.

Toto však nie je prvýkrát, čo majú spoločné fotky. Shawn spieval na prehliadke Victoria´s Secret, kde Winnie predvádzala modely a taktiež aj sexi modelka uverejnila v roku 2019 fotku, na ktorej bola ona a spevák, pričom ho nazvala svojim kanadským bratom.

Ani jeden sa však ku klebetám nevyjadril, neexistujú ani fotografie, na ktorých by mali k sebe blízko a navyše, modelka chodí s hráčom NBA Kylom Kuzmom a vyzerajú spolu šťastne! Takže aj napriek tomu, že fanúšikom sa predstava nového vzťahu páči, sú len priateľmi.

Čo myslíš, hodili by sa k sebe so Shawnom?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach