Europa 2 - Maxximum muziky

Ticketmaster a Taylor Swift čelia kritike, fanúšikovia sa dožadujú speváčkinej reakcie!

Taylor Swift vyvolala svojim najnovším albumom poriadny ošiaľ, ktorý sa po oznámení svetového turné len rozmohol. V súčasnosti asi neexistuje na svete umelec, o ktorom by sa hovorilo viac.

Predajca Ticketmaster, ktorý zastrešuje, alebo lepšie povedané zastrešoval, predpredaj lístkov na turné, čelí kritike, pretože vo štvrtok oznámili, že vzhľadom na veľký dopyt, ktorý nie sú schopní uspokojiť, zastavili predaj.

Schytala to aj Taylor

Fanúšikovia sú naštvaní a zlosť si vybíjajú aj na samotnej speváčke a dožadujú, aby na vzniknutú vec zareagovala, píše portál pagesix.com. Jej priaznivci sú skeptickí a rozčúlení, pretože sa na stránku buď vôbec nedostali alebo museli na nákup čakať niekoľko hodín.

Podľa dostupných informácií, ktoré uviedol aj portál cnn.com, za zhodenie stránky môže aj to, že Taylor Swift trhla rekord v množstve predaja lístkov za jeden deň. Na turné, ktoré štartuje už budúci rok, si mali stihnúť zakúpiť lístky viac ako 2 milióny fanúšikov. Tých, ktorí sa prihlásili na predpredaj, bolo údajne až dvakrát viac ako dostupných vstupeniek.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach