Europa 2 - Maxximum muziky

Harry Styles je opäť slobodný. Toto je dôvod, prečo sa s herečkou rozišli

Po takmer dvoch rokoch randenia je veľkej láske koniec. Harry Styles a Olivia Wilde už údajne netvoria pár, informuje o tom portál elle.com. Informácie o ich rozchode sa objavili len týždeň po tom, ako ich spoločne odfotografovali bok po boku. Aj napriek novým fotkám, dvojica sa mala v súkromí dohodnúť, že svoj vzťah ukončia, povedal zdroj pre etonline.com.

Aj napriek tomu, že koniec mal prísť už pred niekoľkými týždňami, dvojica vraj spolu rada trávi čas, a tak vidieť ich spolu aj po tom, ako sa rozišli, nie je nič nezvyčajné, uviedol zdroj. ten zároveň dodal, že rozchod prišiel v pravý čas, keďže Harry sa v tom čase chystal vyraziť na turné.

Dôvodom ich rozchodu mali byť vraj rozdielne životné štýly. Keď spolu natáčali film Don´t Worry Darling, ktorý Olivia režírovala a Harry v ňom hral, mali dostatok spoločného času, no po skončení natáčania sa ich cesty začali rozchádzať a nemali už na seba toľko času, píše sa.

Podľa britského denníka dailymail.co.uk je však pravda niekde úplne inde. Pestúnka Oliviiných detí prezradila, že herečkina povaha bola komplikovaná a spevák ju mal „odkopnúť“ kvôli mladšej herečke Florence Pugh, s ktorou pracoval na spomínanej snímke.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach