Europa 2 - Maxximum muziky

Billie Eilish: Každý môj potenciálny frajer musí pochopiť, že fanúšikovia sú vždy na prvom mieste. Až potom je on

20-ročná americká speváčka Billie Eilish očividne vie, čo chce. Presvedčila o tom fanúšikov už pred niekoľkými rokmi, keď sa ako 14-ročná začala dostávať do povedomia verejnosti po tom, ako uverejnila skladbu Ocean Eyes. Hneď ako si ju vypočulo pár ľudí, spustil sa okolo jej osoby veľký hype.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Odvtedy sa transformovala z tínedžerského dievčaťa, ktoré si spievalo v izbe, na celosvetovú mega hviezdu, ktorá vypredáva jeden štadión za druhým. Na svojom účte má dokonca aj prestížneho Oscara a o svojej kariére a úspechoch porozprávala v rozhovore pre BBC. Keď jej moderátor povedal, že je považovaná za ikonu a zároveň za divnú, no dôležitú feministku, rozosmiala sa.

Na otázku, ako by samú seba opísala, odpovedala: „Netuším. Naozaj skutočne neviem. Mala som pocit, že pred pár rokmi by som vedela odpovedať na túto otázku, ale teraz si už nie som istá. Už sa na seba nepozerám tak, ako kedysi. Nepozerám sa na seba ako na niekoho, kto sa má nejako vyjadriť. Len proste som. Som len človek, ktorý existuje,“ vyjadrila sa mladá speváčka, uvádza portál billboard.com.

V rozhovore tiež prezradila, že svojich fanúšikov nehorázne miluje. „Mám pocit, ako keby som s nimi bola vo vzťahu. Keď ma chce nejaký chlap, tak musí vedieť, že nechce len mňa, ale musí chcieť aj ich.“

Talentovaná speváčka si svoje súkromie poriadne stráži a len málokedy niečo unikne. No teraz sa tak stalo – chodí s Jessem Ruthenfordom, ktorého môžeš poznať zo skupiny The Neighbourhood.

https://www.instagram.com/p/CkrX5rdvbR-/


https://www.instagram.com/p/ClUFTLYP687/

Zdroj titulnej fotky: Profimedia.cz

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach