Europa 2 - Maxximum muziky

Zendaya zarobí za jednu epizódu v seriáli Euphoria astronomickú čiastku

Zendaya si je vedomá svojich kvalít, a tak sa rozhodla vyjednávať so spoločnosťou HBO. 26-ročná herečka si vyjednala novú zmluvu, vďaka ktorej sa zaradila medzi najlepšie zarábajúce herečky Hollywoodu. Za jednu epizódu v seriáli Euphoria dostane 1 milión dolárov, informujú portály, medzi nimi aj latimes.com.

A veru, niet sa čo čudovať. Zendaya v seriáli stvárňuje hlavnú postavu a hrá ju skutočne fantasticky a uveriteľne. V roku 2020 získala za túto rolu cenu Emmy. V tom čase mala len 24 rokov, čím sa stala najmladšou herečkou, ktorá získala toto ocenenie za stvárnenie hlavnej úlohy.

Zendayina herecká kolegyňa Sydney Sweeney prezradila v nedávnom rozhovore, že herci v súčasnosti nezarábajú toľko, ako by sa mohlo zdať. Priznala, že zo zárobku musí zaplatiť 5 % jej právnikovi, 10 % jej agentovi, zatiaľ čo 3 % idú jej business manažérovi.

Taktiež musí platiť jej publicistovi a keď sa zrátajú všetky tieto poplatky, je to viac ako jej hypotéka. Toto asi nebudú problémy, o ktoré sa bude musieť Zendaya zaujímať, pretože po vyplatení všetkých poplatkov jej ešte stále zostane dosť veľký balík.

Tretia séria je v nedohľadne

To, kedy sa dočkáme tretej série obľúbeného seriálu, zatiaľ nie je jasné. Fanúšikovia očakávali, že sa nových častí dočkáme už začiatkom roka 2023, no podľa najnovších informácie sa natáčanie ešte ani nezačalo, informuje portál elle.com s odvolaním sa na Vogue.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach