Europa 2 - Maxximum muziky

Rytmus sa vracia do ringu! Nastúpi proti česko-slovenskej legende MMA

27. decembra sme spoznali víťazov zápasov Fight Night Challenge 3, kde sa okrem profesionálnych športovcov predstavili aj známe tváre ako raperka Aless, speváčka Dominika Mirgová, uznávaný bubeník Martin Valihora, či raperi Erik Tressor a Flexking.

Organizátori nenechali fanúšikov dlho čakať a predstavili ďalšie mená, ktoré si zmerajú sily už 13. mája v Trnave! Do celebritného ringu sa postaví okrem samotného fightera Attilu Végha, ktorý oznámil svoju účasť počas Gala večera Fabriq MMA 2, aj raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský! Jeho protivníkom bude česká legenda MMA. Okrem nich sa o športový zážitok postará aj Baron, ktorý prijal výzvu od ostrieľaného bojovníka, ktorý tvorí vtipné videá s jovinečkom.

Len minulý týždeň sme videli Rytmusa opäť v pozícii announcera na Fabriq MMA 2, no už o 2 mesiace ho uvidíme v pozícii bojovníka. Raper prijal ďalšiu obrovskú výzvu, tentokrát v ringu Fight Night Challenge 4 nastúpi proti česko-slovenskej legende MMA, ktorou je Petr „Monster“ Kníže.

Rodák z Prahy absolvoval v ringu pätnásť profesionálnych zápasov, z ktorých si pripísal trinásť víťazstiev. Česká MMA star sa viac dostala do povedomia svojim posledným zápasom, ktorý bol odvetný fight s Davidom Kozmom, proti ktorému si to rozdal v titulovom boji welterovej divízie Oktagonu. V zápase napokon triumfoval na body Kozma a ich vzájomné skóre tak vyrovnal na 1:1.

Rytmus sa popasuje s priekopník českého MMA

Rytmus má v boxe na konte tri zápasy, v ktorých nastúpil proti Marpovi, Molochovi a zápasníkovi Borárosovi. Rytmusov box je na vyspelej úrovni, ale teraz ho preverí fighter, ktorý patrí medzi priekopníkov MMA v Česku. Prvý profi zápas si „Monster“ pripísal už v roku 1999 a známy je aj príbeh o jeho súboji, ktorý sa konal v provizórnych podmienkach a trval neskutočných 55 minút. Aj také boli začiatky kariéry známeho bojovníka. O ďalší rozruch na tomto podujatí sa postará opäť bývalý farmár a účastník FNC 3 Baron, ktorý prijal výzvu od už ostrieľanejšieho bojovníka Adama „Bergino“ Bergera.

„Som nesmierne rád, že sa môžem posúvať a tento fight je toho dôkazom, aj keď to beriem ako hobby. S Bergim sa poznáme z videnia a samozrejme, že mám pred ním rešpekt, veď má za sebou 30 zápasov a ja, v prvom rade, zápasník nie som, no nebojím sa výziev, a preto som súhlasil, že do toho pôjdem a rozdám si to po prvýkrát so zápasníkom, nie s umelcom. Minulý zápas mi síce nevyšiel, pohltila ma atmosféra, tlak od ľudí, no teraz som vyzretejší v tomto športe, a preto verím, že aj celkovo tento zápas bude mať takú inú energiu nielen pre ľudí, ale aj pre mňa. Teším sa opäť na ten proces okolo toho, prípravu a samozrejme, doťahovačky, ale to k tomuto športu patrí, takže poďme nato,“ hovorí Baron.

Adam Berger alias Bergino je boxer a tréner boxu, no v posledných rokoch sa do povedomia Slovákov dostal najmä vďaka zábavným videám na sociálnych sieťach. V nich paroduje rôzne situácie zo života, no poslednú dobu sa ukázal aj na viacerých zápasoch nielen ako tréner, ale aj ako zápasník.

​Baron boxovať nemal

„Výzvu som prijal na základe Erika Trezora, ktorý ma vyzval. Chcem spojiť príjemné s užitočným a pobiť sa, plus ukázať, že to, že si zo seba robím srandu v parochni neznamená, že nemôžem niekoho seknúť v ringu. Viacerí ma poznajú ako komika, ale ešte pred content makingom som sa dlhé roky venoval boxu. Netreba na to zabúdať, keď ma vidíte so zarezanými trenkami v prdeli. Nakoľko Erik má zranenie a bude ready až na ďalšom gala, tak mi je v podstate jedno, s kým pôjdem. Avšak, naskytla sa príležitosť zbiť nesympatického človeka a ešte mať za to zaplatené. Bol by som blbec, keby som do toho nešiel a navyše, dobre sa z takéhoto trotla robí sranda, teším sa na to. A čo sa týka prípravy – tú budem mať trošku pomalšiu, lebo sa vkuse motám v kolobehu zranení, ale pripravím sa poctivo. Predsa len, čávo má o 30 kilogramov viac ako ja, a to v boxe vie urobiť nie málo,“ uzatvára svoje vyjadrenie Bergino.

Atraktívny a prekvapujúci duel sa uskutoční už 13.mája 2023 v priestoroch Mestskej športovej haly v Trnave. Do ringu exkluzívnej organizácie nastúpi okrem týchto dvoch hviezdnych mien aj Attila Végh. Šampióna Bellatoru čaká súboj s bývalým borcom UFC Ericom Spicelym, ktorý naposledy na turnaji Fabriq 2 ukončil súpera v prvom kole.

Na karte FNC 4 nebude chýbať ani influencer a známe meno z reality show farma Baron, ktorého súpera spoznáme už o pár hodín.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach