Europa 2 - Maxximum muziky

Supermodelka Cara Delevingne na rovinu o závislostiach: Prvýkrát sa opila, keď mala 7 rokov

V septembri minulého roka sme ťa informovali, že o super modelku a bývalého anjelika Victoria´s Secret Caru Delevingne sa neboja už len jej fanúšikovia, ale aj blízki priatelia. Minulý rok na jeseň obleteli médiá fotografie modelky, ktorá na nich vyzerala priam príšerne.

Na ulici bola len v ponožkách, zatiaľ čo na sebe mala tričko Britney Spears a nepríčetný pohľad. Údajne jej mala dohovárať aj jej kamarátka Margot Robbie, ktorá jej radila, aby nastúpila na odvykačku. Špekulovalo sa, že Cara má problémy nielen s duševným zdravím, ale aj s drogami.

Modelka teraz išla s pravdou von a všetko priznala: Skutočne mala problémy a momentálne je po odvykačke. Otvoriť jej oči mali práve spomínané fotografie, ktoré sa objavili skutočne všade. 30-ročná kráska sa presne v tomto období rozhodla, že dá samú seba na prvé miesto a prestane piť. Keď videla tie paparazzi fotky, cítila obrovskú hanbu, priznala pre Vogue.

V rozhovore pre magazín Vogue priznala, že problémy s alkoholom mala už od malička. S prvou opicou sa zobudila už ako 7-ročná. Cara priblížila, čo tomu predchádzala:„Na druhý deň sa zobudila v posteli, zatiaľ čo mala na sebe stále oblečené družičkovské šaty a pamätala si na to, ako pila jedno šumivé víno za druhým“.

Diagnostikovali jej dyspraxiu

O tri roky neskôr jej lekári predpísali lieky na spanie, pretože trpela nespavosťou. Keď bola v puberte, diagnostikovali jej dyspraxiu, čo je v skutočnosti neurologické ochorenie, ktoré ovplyvňuje fyzickú koordináciu, píše portál dailymail.com. To však nie je všetko, čím si prechádzala. Začala so sebapoškodzovaním, mala problémy s duševným zdravím a v 15 rokoch sa dokonca psychicky zrútila.

Svojim veľkým comebackom do šoubiznu všetkých šokovala, pretože nikdy nevyzerala lepšie. Pred fotoapárátmi a na červenom koberci sa objavila pred nedávnom na udeľovaní Oscarov, kde svojou červenou róbou všetkým vyrazila dych.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach