Europa 2 - Maxximum muziky

Taylor Swift je opäť slobodná. Po 6 rokoch sa rozišla so známym hercom

Taylor Swift sa darí, teda aspoň čo sa kariéry týka. Jej milostný život už tak úspešný nie je. Počas svojej kariéry bola spájaná s mnohými známymi mužmi, medzi ktorými bol filmový Loki Tom Hiddleston, Joe Jonas, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal či Harry Styles. Zdalo sa, že konečne našla svojho princa po tom, ako v roku 2016 začala chodiť s hercom Joeom Alwynom.

Zdalo sa, že dvojica nemá žiadne problémy. Speváčka dokonca na minuloročných udeľovaniach Grammy povedala, že Joe je prvý človek, ktorému púšťa nové piesne. Zároveň priznala, že počas karantény spoločne písali texty a že si tento čas náramne užila, uvádza portál extratv.com. Rozprávke je teraz už však koniec a dvojica svoj vzťah ukončila. Dôvodom majú byť rozdiely v ich povahách, uvádza spomínaný portál na ich Instagrame.

O ukončení vzťahu ako prvý informoval portál etonline.com, ktorý uvádza, že rozchod bol pokojný a zaobišiel sa bez drámy.

Joe je 32-ročný britský herec, ktorý si zahral v seriáli Rozhovory medzi priateľmi, ktorý vznikol na základe rovnomennej knihy, no objavil sa aj vo filme Last Letter from Your Lover, ale i v romantickej dráme Stars at Noon.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach