Europa 2 - Maxximum muziky

Bývalá herečka sa ukázala v Hello Kitty plavkách: Všetko jej z nich vyteká

Bývalá herečka Bella Thorne sa preslávila po tom, ako sa spoločne so Zendayou zhostili hlavných úloh v Disney seriáli Shake It Up. Aj napriek tomu, že obidve v seriáli hviezdili a zdalo sa, že boli kamarátky aj v skutočnom živote, Bella v rozhovore priblížila, že to nebolo od začiatku tak a v prvej sérii si k sebe museli hľadať cestu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Počas uplynulých rokov sa ukázalo, že každá z nich sa vybrala svojou cestou a zatiaľ čo Zendaya žne úspechy a je bezproblémová, z Belly sa stala kontroverzná hviezdička, ktorá s herectvom sekla, pretože ju bavia pikantnejšie veci.

V roku 2020 si dokonca založila OnlyFans a trhla tak rekord po tom, ako za 24 hodín zarobila na tejto platforme neuveriteľný 1 milión dolárov, informuje portál pagesix.com. Portál zároveň uvádza, že hneď po tom, ako si aktivovala účet, stránka „padla“, až taký rozruch okolo seba vyvolala.

Bývala herečka má na svojom konte dokonca aj porno film, v ktorom síce neúčinkovala, len ho napísala a režírovala. Teraz však provokuje fanúšikov aj na svojom instagramovom účte, kde pre pár dňami zverejnila fotografie, na ktorých má na sebe Hello Kitty plavky. Tie sú zjavne príliš malé, pretože jej z nich vytekajú prsia. Pod fotkou má viac ako milión srdiečok

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach