Europa 2 - Maxximum muziky

Spomínaš si na matku Alana a Charlieho z Dva a pol chlapa? Tvorí pár s touto herečkou

80-ročná Holland Taylor, ktorá účinkovala v sitkome Dva a pol chlapa, v ktorom stvárnila postavu Evelyn, tvorí pár so známou herečkou. Nejde však o žiadny úlet, Holland a 48-ročná Sarah Paulson sú spolu už roky a zdá sa, že vekový rozdiel, ktorý majú medzi sebou, pre ne nie je žiadny problém.

Ako uvádza portál people.com, herečky sa po prvý raz stretli v roku 2005 na jednej párty, avšak nič sa medzi nimi neudialo. Ich románik sa začal až o pár rokov neskôr, keď sa dali dokopy cez sociálne siete.

O tom, že herečky spolu randia, sa začalo šepkať v roku 2015, keď Holland Taylor v podcaste Death, Sex & Money prezradila, že sa nachádza v serióznom vzťahu so ženou, ktorá je výrazne mladšia, uvádza spomínaný portál. V rozhovore vtedy uviedla, že ide o tú najúžasnejšiu a najviac neobyčajnú vec, ktorá sa jej v živote stala.

Aj napriek tomu, že herečka v tej dobe neprezradila meno partnerky, mesiac po rozhovore vyšli s pravdou von. Odvtedy sú neodlúčiteľné a navzájom sa podporujú ako na rôznych premiérach, tak aj na červených kobercoch. Svoju lásku neskrývajú, aj napriek tomu, že mnohí sú z nej pohoršení.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach