Europa 2 - Maxximum muziky

Títo fešáci už majú pravdepodobne kúpené letenky do PRAHY. Čo tam budú robiť?

Praha sa už čoskoro stane dejiskom natáčania najdrahšej produkcie v dejinách streamovacej platformy Netflix. Pôjde o $200-miliónovú snímku The Gray Man, za ktorou stojí bratské režisérske duoAnthony a Joe Russovci. Scenár bol inšpirovaný rovnomennou knihou z roku 2009 od spisovateľa Marka Greaneyho.

Najväčšími ťahákmi majú byť dvaja obľúbení hollywoodski herci, Ryan Gosling a Chris Evans, ktorí si v pripravovanom filme zahrajú hlavné úlohy. Ryan Gosling sa v tomto akčnom thrilleri premení na skúseného agenta CIA, Courta Gentryho, ktorého zradila jeho vlastná agentúra a prinútila ho byť na úteku. Preto mu bude stále v pätách agent Lloyd Hansen, ktorého si zahrá Chris Evans.

Momentálne filmovanie prebieha v americkom Los Angeles, odkiaľ už unikli i prvé zábery z natáčania. Následne sa produkcia presunie do Prahy a iných českých a európskych miest.

​Netflix má s týmto filmom veľké plány. Nakoľko inšpirácia filmu The Gray Man je knižná séria pozostávajúca z 10 častí, streamovacia platforma plánuje nadviazať na tento film a urobiť filmovú franšízu.

Zdroj: dailymail.co.uk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach