Europa 2 - Maxximum muziky

Ak patríš k milovníkom krimi príbehov, seriál True Detective je pre teba ako stvorený! V 4. sérii sa predstaví oscarová herečka

Ikonický Matthew McConaughey sa v prvej sérii True detective predstavil ako geniálny detektív, ktorého práca a nestabilný život dobehli a vyžiadali si svoju daň. Na nepoznanie zmenený sa predstavil po boku Woodyho Harrelsona a toto herecké spojenie si okamžite zamilovali mnohí.

Prvá séria sa začala vysielať v januári 2014 a hovorí o dvoch detektívoch, ktorí spolu kedysi pracovali na prípade sériového vraha, no pohádali sa, a tak sa desať rokov nevideli, až do kým ich nezavolali na policajnú stanicu s tým, že prípad, ktorý kedysi vyšetrovali, nie je ukončený. Všetko naznačuje tomu, že páchateľ je, zdá sa, stále na slobode.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Silnú a obľúbenú sériu vystriedala o rok neskôr druhá séria, ktorá fanúšikov nepotešila – bola podľa nich slabá a nezáživná. Tvorcovia si polepšili reputáciu až treťou sériou, ktorá si opäť našla svojich fanúšikov a premiéru poslednej časti videlo 2,73 milióny Američanov.

Zaujímavosťou je, že v každej sérii sú iné postavy, tak isto riešia iné prípady, ktoré na seba vôbec nenadväzujú. V štvrtej sérii, ktorá zatiaľ nevieme kedy vyjde, sa ako detektívka predstaví štvornásobná držiteľka Oscara, Jodie Foster. Môžeš ju poznať napríklad z filmu Mlčanie jahniat.

Príbeh sa tento raz bude odohrávať na mrazivej Aljaške a práve spomínaná Jodie, ktorá stvárni Liz Danvers, bude privolaná k prípadu po tom, ako z výskumnej stanice zmizne šesť ľudí.

Ak budú nové časti rovnako dobré, ako predošlé, máme sa na čo tešiť. Tvorcovia sa určite budú snažiť o to, aby mrazivá nebola len Aljaška, ale aj atmosféra na obrazovkách!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach