Europa 2 - Maxximum muziky

Skvelé správy pre fanúšikov Bridgertonu: Začala sa natáčať tretia séria a takto to na pľaci vyzerá!

Druhá séria vyšla ešte len pred pár týždňami, no pokračovanie úspešného seriálu Bridgerton, ktorý si obľúbili milióny ľudí po celom svete, sa už natáča a poznáme aj zápletku. Ak patríš k fanúšikom a videl si doterajšie dve série, určite ti neušlo, že každá sa zameriava na jedného zo súrodencov z rodiny Bridgertonových a inak tomu nebude ani v tretej sérii. Tá sa má točiť okolo lásky medzi Colinom a Penelope, ktorá je do neho už roky platonicky zamilovaná, potvrdila to samotná autorka seriálu Jess Brownell pre Variety.com.

Ako sa situácia medzi Colinom a Penelope vyvŕbí, nevieme, pretože v poslednej časti druhej série si mohol vidieť, ako Penelope nechtiac započula rozhovor, v ktorom Colin bez rozmýšľania povedal, že by si ju nikdy nevzal za ženu.

Zatiaľ čo prvá séria bola poriadne pikantná a plná nahých a sexuálnych scén, druhá bola zdržanlivejšia, romantickejšia a miernejšia. Uvidíme, aká bude tá tretia, no každopádne o drámu, klebety a spaľujúcu lásku bude postarané. Pozri si prvé zábery, ktorými hlavní herci oznámili natáčanie tretej série!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach