Europa 2 - Maxximum muziky

Keď sa z vysnívaného domu stane nočná mora! Z nového seriálu na Netflixe môžeš mať pocit, že ťa niekto sleduje

Svet nedávno pobláznil true crime seriál Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, ktorý sa stal na Netlfixe okamžitým hitom. Za mini seriálom, ktorý mapoval zverstvá sériového vraha, stála dvojica Ryan Murphy a Ian Brennan. Ich spolupráca sa vyplatila a ani nie mesiac po tom, ako seriál debutoval, prichádza duo s novým seriálovým hitom, z ktorého ťa bude mraziť!

https://www.youtube.com/watch?v=5HDkw100sXQ

The Watcher je novinka, ktorú tiež môžeš sledovať na spomínanej streamovacej platforme, avšak len na vlastné riziko. Niektorí diváci tvrdia, že po tom, ako si seriál pozreli, majú nechutný pocit, že ich niekto sleduje, pretože presne o tom hovorí celá dejová línia, ktorú dopĺňajú divné postavy a mrazivá atmosféra.

The Watcher, podľa ktorého je seriál pomenovaný, je postava, z ktorej sa ti postavia všetky chlpy na tele. Rodina, ktorá sa len nedávno nasťahovala do nového domu na predmestí, začne dostávať anonymné listy plné vyhrážok a zvláštnych viet, z ktorých sa ti bude ťažko zaspávať. Aj napriek tomu, že nejde o typický horor a seriál je klasifikovaný ako dráma, nebudeš ho chcieť pozerať po tme a už vôbec nie, ak budeš doma sám.

Najstrašidelnejšie na celom príbehu je to, že je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Presne také listy, aj s rovnakým obsahom, aké môžeš vidieť v seriáli, dostávala rodina po tom, ako si kúpila svoj vysnívaný dom v New Jersey. Rodina začala dostávať listy od stalkera v roku 2014, no incident sa medializoval až o štyri roky neskôr, keď o ňom napísal portál thecut.com.

Celý seriál sa nesie naozaj v zvláštnej atmosfére a popri sledovaní nebudeš vedieť, kto je obeť a kto vinník! Ak máš rád takéto psycho snímky, tak toto je pre teba ako stvorené!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach