Europa 2 - Maxximum muziky

Henry Cavill končí ako Zaklínač. Nahradí ho tento herec

Fanúšikovia Zaklínača majú hlavy v smútku. Obľúbený Henry Cavill na svojom Instagrame oznámil smutnú správu, ktorú doteraz nestrávili mnohí – v štvrtej sérii spomínaného seriálu už hrať nebude. Henry stvárnil hlavnú úlohu a novým Geraltom z Rivie sa má stať hviezda Hier o život Liam Hemsworth.

„Moja cesta, na ktorej som stvárnil Geralta z Rivie, bola plná príšer a dobrodružstiev, no, bohužiaľ, po tretej sérii odovzdám svoj medailón a meč, napísal na svojom Instagrame sexi herec s tým, že svoje miesto prenecháva spomínanému hereckému kolegovi. Liam sa na svojom Instagrame tiež vyjadril, a to tak, že keď sa dozvedel, že práve on má stvárniť legendárnu postavu, bol z toho úplne unesený, pretože je fanúšikom série.

Aj napriek tomu, že Liam, ktorý je ex snúbencom Miley Cyrus, je skutočne charizmatický, v úlohe nabúchaného Zaklínača si ho predstaviť nevieme, ale môže prekvapiť.

V tretej sérii, ktorá by mala mať premiéru už budúci rok v marci, sa však ešte predstaví pôvodný protagonista, takže ak patríš k jeho fanúšikom, ešte si ho budeš môcť užiť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach