Europa 2 - Maxximum muziky

Petíciu za obnovenie seriálového hitu 1899 už podpísali desaťtisíce ľudí

Seriál 1899, ktorý na Netflixe odpremiéroval v novembri 2022, si okamžite získal obrovskú fanúšikovskú základňu. Šok však prišiel začiatkom tohto roka, keď jeho tvorcovia oznámili smutnú správu. Streamovacia služba neobnovila seriál, a tak sa natáčanie druhej série konať nebude. A to všetko aj napriek tomu, že tvorcovia mali okrem druhej, pripravenú aj tretiu sériu.

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw

„S ťažkým srdcom vám musíme oznámiť, že seriál 1899 nebude pokračovať. Radi by sme skončili tento úžasný príbeh s druhou a treťou sériou tak, ako sme to urobili so seriálom Dark. Niekedy sa však veci nevyvinú tak, ako plánujeme. To je život,“ povedal jeden z tvorcov Odar, informuje portál manchestereveningnews.co.uk.

Ako bolo spomenuté, seriál 1899 vznikol z pera tvorcov, ktorí stoja za sériou Dark. Netflixová novinka mala veľmi pozitívne hodnotenia od kritikov, ktorí chválili najmä herecké obsadenie, réžiu, kinematografiu, ale aj samotné herecké výkony.

Fanúšikovia sú z tejto novinky zdrvení a dokonca vznikla petícia za obnovenie seriálu, ktorú už podpísalo viac ako 30-tisíc ľudí, a to za jeden deň od vytvorenia, uvádza portál ladbible.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach