Europa 2 - Maxximum muziky

Bude pokračovanie? Všetko, čo zatiaľ vieme o 5. sérii seriálu YOU!

Len pred pár dňami prišla na Netflix druhá časť 4. série populárneho kriminálneho, aj keď mierne nerealistického, seriálu YOU. Ak si už videl prvú a zároveň aj druhú časť najnovšej série, určite si sa musel spočiatku čudovať, prečo sa dej filmu vyvíja zjavne inak, ako sme boli zvyknutí. V prípade, že ťa tento twist nemilo prekvapil a rozhodol si sa tento seriál nedopozerať, svoje rozhodnutie by si mal prehodnotiť, pretože druhá časť, ako aj samotné finále, ťa prekvapia. Doslova. Dej sa nakoniec vyvinul tak, ako nečakal asi nikto a tvorcovia si napokon zostali verní.

Aj napriek tomu, že finále skončilo tak, že ďalšie pokračovanie by už asi nebolo nutné, niektorí by chceli vedieť, čo sa bude ďalej diať. Podľa portálu marieclaire.com zatiaľ nie je jasné, kedy a či vôbec sa dočkáme 5. série.

Tento obsah obsahuje spoilery

Výkonná producenta Sera Gamle v rozhovore prezradila, že ich prvotným plánom bolo od začiatku to, aby Joea Goldberga dostali naspäť do New Yorku. „Chceli sme, aby sa vrátil domov pod svojim skutočným menom, oholil si bradu a vyzeral ako klasický Joe,“ prezradila.

V rozhovore zároveň prezradila, že ako sme mohli vidieť v závere série, momentálne má za sebou podporu vplyvných ľudí a takmer neobmedzené zdroje. Z toho niektorým fanúšikom vyplýva, že by malo byť pokračovanie seriálu. Na druhej strane môže ísť o taktický ťah tvorcov, ktorí nechali dej naschvál otvorený. Asi si budeme musieť len počkať, čo sa bude ďalej diať.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach