Europa 2 - Maxximum muziky

Fanúšikovia seriálov od Ryana Murphyho, tešte sa! Monster a The Watcher sa dočkajú pokračovaní

Netflix oznámil skvelú správu, ktorá poteší každého jedného, kto obľubuje produkciu z dielne režiséra Ryana Murphyho. Ak si videl seriál, ktorý vyvolal senzáciu po celom svete DAHMER — Monster: The Jeffrey Dahmer Story, môžeš sa tešiť na ďalšie časti. Avšak príbeh nebude rozoberať postavu Jeffreyho Dahmera, dej sa posunie ďalej. Budeme svedkami príbehov, ktoré opíšu činy ďalších, notoricky známych, osôb.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak ti to stále nestačí, vzrušujúci seriál The Watcher, ktorý taktiež vyvolal diskusiu a čerpal námet zo skutočných udalostí, bude taktiež pokračovať. Zatiaľ sa nevie veľa informácii, no predpokladá sa, že dej sa bude aj naďalej sústreďovať okolo rodiny, ktorá sa presťahovala do vytúženého domu. Čo však čert nechcel, obťažovať ich začal anonymný stalker, ktorý im nielenže posielal strašidelné odkazy, ale doslova ich aj terorizoval a býval v tuneloch pod ich domom.

Príbeh, ktorý je ako vystrihnutý z námetu na horor, sa však skutočne stal rodine z New Jersey, aj keď scenár k seriálu bol mierne upravený, no vychádza zo skutočných udalostí. Páchateľa sa doposiaľ nepodarilo identifikovať, nie to ešte chytiť, a preto je príbeh tak veľmi znepokojujúci. Niektorí diváci mali po zhliadnutí nepríjemné pocity a dokonca sa nevedeli zbaviť pocitu, že ich niekto sleduje.

To, kedy sa dočkáme druhej série, je zatiaľ nejasné, no predpokladá sa, že na obrazovky zavíta až budúci rok.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach