Europa 2 - Maxximum muziky

Toto je dôvod, prečo Harry Styles nebude hrať v Malej morskej víle. Pozri, kto nakoniec stvárni princa Erika!

Možno si už dávnejšie zachytil pikošky o tom, že princa Erika by v pripravovanom novom spracovaní Malej morskej víly mohol stvárniť člen bývalej chlapčenskej skupiny One Direction, Harry Styles. Teraz je však potvrdené, že princom nebude tento skvelý spevák, ale herec Jonah Hauer-King, ktorého môžeš poznať zo seriálu Malé ženy z roku 2017. Hlavnú postavu Ariel si zahrá Halle Bailey.

Portál variety.com píše, že Harry Styles mal podľa režiséra Roba Marshalla ponuku odmietnuť, pretože sa chcel venovať skôr temnejším filmom a nechcel byť v muzikáli, keďže na herca prešiel priamo z popového speváka. Rob chápe, že Harry hľadal skôr niečo, čo nemá hudobný žáner, aby sa mohol skutočne „ukázať“.

Je však rád, že obsadil do filmu dvoch nových mladých ľudí. „Vždy hľadám človeka, ktorý je hlboko spojený s rolou. Slová zo scenáru zrazu vychádzajú z jeho úst a znie to pravdivo a skutočne. Veríš tej osobe,“ hovorí režisér o procese hľadania vhodného obsadenia.

„Stretli sme ho. Bol milý, taký úžasný človek. Ale nakoniec cítil, že chce odísť a robiť filmy, ktoré aj urobil,“ hovorí na Harryho adresu režisér filmu, pričom filmy, ktoré doposiaľ spevák natočil, považuje za niečo, čo je skutočne temnejšieho charakteru.

Hrané spracovanie tejto nádhernej rozprávky z dielne Disney sa do kín dostane už 26. mája. Nenechaj si to ujsť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach