Europa 2 - Maxximum muziky

Je to potvrdené: Bude 5. séria YOU, fanúšikov však asi nepoteší

Joe Goldberg sa vráti! Túto správu potvrdil samotný Netflix na svojom instagramovom profile. Avšak, informácia, ktorú dali von, však skalných fanúšikov nepoteší. 5. séria bude zároveň aj tou poslednou.

Finálnej série sa dočkáme už budúci rok, odhaduje sa, že na obrazovky by mala prísť niekedy v lete. Výkonná producentka Sera Gamble povedala, že ich zámerom nie je transformovať Joea Goldberga na dobrého chlapca, pretože podstata celého príbehu tkvie v tom, že je to muž, ktorý robí zlé veci, udáva portál digitalspy.com.

O čom bude posledná séria?

Výkonná producenta Sera Gamle v rozhovore prezradila, že ich prvotným plánom bolo od začiatku to, aby Joea Goldberga dostali naspäť do New Yorku. „Chceli sme, aby sa vrátil domov pod svojim skutočným menom, oholil si bradu a vyzeral ako klasický Joe,“ prezradila.

V rozhovore zároveň prezradila, že ako sme mohli vidieť v závere série, momentálne má za sebou podporu vplyvných ľudí a takmer neobmedzené zdroje. Z toho niektorým fanúšikom vyplýva, že by malo byť pokračovanie seriálu. Na druhej strane môže ísť o taktický ťah tvorcov, ktorí nechali dej naschvál otvorený. Asi si budeme musieť len počkať, čo sa bude ďalej diať.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach