Europa 2 - Maxximum muziky

Jennifer Lawrence zvedie len 19-ročného mladíka. Najali si ju na to jeho rodičia!

Jennifer Lawrence, hviezda z Hier o život, sa vracia na strieborné plátno v pripravovanom filme No Hard Feelings, ktorý sa má objaviť v kinách už v júni tohto roku. Herečka však nekončí len pri hraní, no podieľa sa aj na produkcii spolu s Justine Polsky, Naomi Odenkirk, Phillips, Marc Provissiero a Alex Saks.

Podľa webu collider.com sa môžem žánrovo tešiť na komédiu s hodnotením R, ktorá ti ponúkne jedinečný príbeh, ktorý zaujme ako kritikov, tak aj publikum.

Film zastrešuje Sony Pictures Entertainment a minulý mesiac vyšiel aj trailer, ktorý nám približuje dej filmu. Ten sa sústredí na to, ako sa Maddie v podaní Jennifer Lawrence snaží zviesť len 19-ročného Percyho, ktorého stvárňuje Andrew Barth Feldman, známy z Broadway muzikálu Dear Evan Hansen. Maddie si najali jeho rodičia, ktorí sa snažia o socializáciu ich syna predtým, ako odíde na vysokú školu.

Vyššie uvedený web ďalej informuje, že sa o réžiu stará Gene Stupnitsky, ktorý sa podieľal aj na tvorbe niektorých epizód sitkomu The Office a stojí za tvorbou vlastnej show Hello Ladies. Kameru má na starosti Eigil Bryld, ktorý pracoval na filme Vtedy v Brugách z roku 2008. Ďalšími hviezdami, ktoré si zahrajú v tomto filme, sú Matthew Broderick a Laura Benanti, známi taktiež z Broadway scény. V obsadení sú aj Natalie Morales, Ebon Moss-Bacharach a ďalší skvelí herci.

Neváhaj a pozri si trailer!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach