Europa 2 - Maxximum muziky

Videl si seriál Ratched? Takto by mohlo vyzerať pokračovanie!

Dej seriálu Ratched je predchodcom kultovej klasiky zo 70. rokov, Prelet nad kukučím hniezdom, podľa knihy Kena Keseya. Ryan Murphy poskytuje v tomto seriálovom spracovaný nový pohľad na vrchnú sestru Mildred Ratched, ktorú mnohí doposiaľ považujú za krutú a zápornú hrdinku.

Prvá séria sa dostala na obrazovky v septembri 2020 a hoci odvtedy uplynuli už takmer 3 roky, budúcnosť druhej série je zatiaľ nejasná. Portál netflixlife.com píše, že streamovacia platforma Netflix si pôvodne objednala 18 epizód tohto seriálu, pričom prvá séria pozostávala z ôsmich epizód, a tak sa predpokladá, že druhá bude mať zvyšných 10. Čo je však zvláštne, že ani hviezda seriálu Sarah Paulson netuší, či sa svet dočká tohto dlho očakávaného pokračovania.

Netflix oficiálne produkciu seriálu nezrušil, no je možné, že ho potichu stiahli. Ak však nakoniec druhá séria vyjde, je možné, že bude aj posledná. Priestor dostanú iné seriály od Ryana Murphyho ako The Watcher či Monster, ktoré sú pre platformu dôležitejšie. Dátum, kedy by malo pokračovanie seriálu vyjsť, ešte nie je známy, no predpokladá sa, že tohto roku sa ho ešte nedočkáme. Ako uvádza spomínaný portál, druhá séria Ratched sa ešte ani nezačala natáčať.

Môžeme však očakávať, že ak sa nakoniec toto pokračovanie dostane na naše obrazovky, bude to aj s pôvodnou hviezdou Sarah Paulson a ďalšími hlavnými postavami ako Finn Wittrock, ktorý stvárňuje Edmunda Tollesona a Cynthia Nixon ako Gwendolyn Briggs. Kto sa nevráti, je Sharon Stone a Jon Jon Briones, keďže ich postavy v prvej sérii umreli.

Ak si fanúšikom filmového spracovania z roku 1975, seriálový prológ Ratched si nemôžeš nechať ujsť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach