Europa 2 - Maxximum muziky

Poznáme dátum 3. série The Witcher. Pozri si teaser!

Fanúšikovia Witchera, máme pre vás skvelé správy. Ďalšej série sa dočkáme už o pár mesiacov, a to konkrétne 29. júna bude odvysielaná prvá časť 3. série. Tá druhá, vyjde o mesiac neskôr, koncom júla.

Netflix navnadil svojich divákov aj novým trailerom, ktorý sľubuje množstvo akčných scén. Tí, ktorí však čítali knižnú predlohu, dúfajú, že tvorcovia sa jej tento raz budú aj skutočne držať. Netflix na svojom Instagrame zverejnil k najnovšej fotke popis, v ktorom je napísané: „Za rodinu sa oplatí bojovať.“

Čo nás v najnovšej sérii čaká?

Podľa portálu netflix.com sa môžeme tešiť na to, ako Gerald z Rivie zmäkne. Nemusíš sa báť, o svoje povestné svalstvo nepríde, ale ukáže, že má skutočné city. Doposiaľ sme ho mohli vidieť ako drsňáka, ktorý si nepustí nikoho k telu, a tak toto môže byť veľmi zaujímavý zvrat. To, že neprejavil city však nebolo len tak – zaklínači vo všeobecnosti nemajú mať žiadne emócie, aby sa ich úloha zabíjať, dala ľahšie zvládať, píše sa na spomínanom portáli.

Producentka Lauren Schmidt Hissrichová prezradila, že Gerald už nemôže predstierať, že mu na ničom nezáleží, pretože si uvedomil, že Yennefer a Ciri sú jeho osud, rodina a lásky jeho života.

Mrkni sa na oficiálny teaser!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach