Europa 2 - Maxximum muziky

B-JOEY / Listening

https://www.facebook.com/BJoeyMusic/?fref=ts

B-Joey prichádza po prvýkrát s romantickým lovesongom, ktorý venoval svojej manželke pod stromček… Niet nič lepšie pre dušu človeka v týchto zimných dňoch, ako hudba plná romantických tónov.

Manželia často obdarúvajú svoje polovičky šperkmi, krásnym oblečením alebo romantickými dovolenkami. Slovenský spevák s nádherným hlasom, ktorý si hovorí B-Joey daroval manželke pieseň. A nie hocijakú. Lovesong je plný lásky.

„Sme spolu už takmer šesť rokov a práve čakáme náš tretí prírastok do rodinky, no ja som jej nikdy nevenoval ani štipku mojej hudobnej pozornosti. A aj keď naša láska už nie je taká ako z amerických filmov, vždy môžem prehlásiť, že lepšiu manželku a mamku pre moje deti som nemohol dostať,“ povedal nám B-Joey.

„Text skladby je o tom, že každá žena túži byť vypočutá svojou polovičkou. Často sa ani najdrahší diamant nevyrovná tomu, keď si k svojej dáme muž sadne a vypočuje si všetko, čo ju trápi, čo prežíva a cíti. Aj keď sa to snažím robiť aj ja, veľakrát mi to nevychádza. Preto verím, že prichádzajúci nový rok je šancou aj na takúto zmenu k lepšiemu v našom vzťahu,“ dodal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach