Europa 2 - Maxximum muziky

Samo sa za týždeň musí naučiť francúzsky, inak pôjde nahý do fontány v Bratislave!

V piatkovej rannej show vyzvali poslucháči chalanov, aby išli na víkend do Košíc. A keďže je o nich známe, že sú za každú srandu a veľmi ich presviedčať netreba, išli a zažili teda všetko možné.

Okrem toho, že oprášili spomienky na minulý víkend, rozprávali sa aj s dvojičkami, ktoré sú pouličnými umelkyňami a vystupujú ako TBeeGirls. V rozhovore prezradili, či ich už odniekiaľ vyhodili a či ich už niekto okradol o peniaze, ktoré si počas dňa zarobili. „Raz sa nám stalo, že nás malý chlapec udrel po zadku,“ spomínajú dievčatá, ktoré tiež prezradili, že to nenechali len lak.

Piatkový naháč

Sketch Bros sú v slovenskom éteri známi tým, že si navzájom radi dávajú rôzne výzvy a tento týždeň to padlo na Sama. Aj napriek tomu, že jazyky mu celkom idú a dokáže sa dorozumieť po anglicky a po nemecky, francúzština mu vždy robila problém, čo Oliver šikovne využil.

V piatok bude musieť v éteri zarecitovať po francúzsky song a ak to nezvládne, bude sa musieť okúpať vo fontáne – nahý. Aká bola Samova reakcia a zvládne to? Počúvaj jeho prvé pokusy!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vypočuj si rannú show, teraz už aj online! Všetko, čo nestihneš live, nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach