Europa 2 - Maxximum muziky

Podľa neho si na hranie. Čo si o tebe naozaj myslí tvoj pes?

Otravná jazyková bariéra! Keby psy vedeli hovoriť, prekecal by si s nimi polovicu života. V skutočnosti predsa komunikujeme celý deň. Ty nie si jeho majiteľ, ale jeho kamoš, a on to má v hlave upratané. Podľa vedcov a purewow.com tam má toto:

1. Nie si alfa, si člen svorky.

Starý omyl, že psy žijú v svorke a každá svorka potrebujú vodcu pochádza ešte z porovnávania s vlkmi. Ako postupne psy zdomácneli, začali od hierarchie upúšťať a berú ťa ako kamoša na hranie. Pes sa rozhodol, že sa bude s nami hrať a tak je to super!

2. Krásne voniaš!

Keby tvoj pes mohol, napíše príbehy vôní a opísal by všetko vôňami. Nielen že majú exkluzívny čuch, oni vône vnímajú inak a práve preto dokážu zaňuchať aj drogy, mŕtvolu, výbušniny alebo hľuzovky. Keď im skúmali mozog, rovnaké centrum sa rozsvietilo keď prišiel jeho človek a keď pes zacítil obľúbenú pochúťku. Tvoj pes je posadnutý tvojim pachom!

3. Áno! Miluje ťa!

Ja to viem, ty to vieš a teraz to potvrdili vedci. Pes naozaj cíti lásku. Keď prídeš do miestnosti, srdce sa mu rozbúcha silnejšie. Keď ho hladkáš, srdiečko spomalí. A keď ideš na wecko, ide s tebou… Lebo to je láska!

Toto je náš obľúbený, neprekonateľný a večne hladný hovoriaci pes Clark G.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach