Europa 2 - Maxximum muziky

Známa britská speváčka presúva koncerty. To, že má zlomenú nohu, zistila až po šou!

Britské hudobné zoskupenie Florence + the Machine si donedávna užívalo turné, ktoré sprevádzalo ich piaty štúdiový album Dance Fever. Zdá sa, že tanečná horúčka ich dostala až natoľko, že si frontmanka kapely Florence Welch počas jedného z londýnskych koncertov zlomila nohu. Celý koncert však dospievala a dokončila v sprievode tancov, pre ktoré je známa. Informácia o zlom zdravotnom stave prišla až nasledujúci deň.

„Veľmi ma to mrzí, ale röntgen ukázal, že minulú noc pretancovala so zlomenou nohou,“ oznámila speváčka na svojom Instagrame. „Viete, že nie je v mojom zvyku, aby som presúvala koncerty, najmä nie tie, ktoré sa konajú v Británii,“ tiež napísala a zároveň dodala, že má veľké bolesti a zostávajúce koncerty bude musieť presunúť do roku 2023, aby si ešte viac neublížila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nešťastný incident sa mal stať v známej O2 Aréne, kde mala skupina vystúpiť aj 19. novembra. Okrem tohto koncertu ich do konca roka čakalo ešte sedem šou v Británii, ktoré ale museli presunúť.

Speváčka a líderka skupiny poprosila svojich fanúšikov, aby boli trpezliví a ospravedlnila sa im za sklamanie, ktoré im spôsobila. Ak by si zažiť omamný spev a éterické rytmy aj naživo, po tom, ako odkoncertujú v Austrálii a na Novom Zélande, sa vrátia do Európy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach