Europa 2 - Maxximum muziky

Foto: Poznáme najkrajšiu Slovenku a najkrajšieho Slováka pre rok 2018!

Najprestížnejšia modelingová súťaž na svete Elite Model Look pozná víťazov pre rok 2018!

Novými tvárami a teda víťazmi pre Českú a Slovenskú republiku sa stali títo finalisti – Márie Sýkorová a Martin Burian za Českú repliku a Jasmína Símová a Jakub Janírek za Slovenskú republiku.

Víťazi budú prezentovať svoje krajiny na svetovom finále, ktoré sa uskutoční koncom roka v niektorej zo svetových metropolí, kde si 15 TOP finalistov rozdelí garantované zmluvy s agentúrou Elite v celkovej hodnote 750 000,- EUR.

Aj tento rok o víťazoch rozhodovala porota zložená z odborníkov v oblasti módy, kultúry a médií, partnerov projektu a zahraničných modelingových agentov.

Víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2018 pre Českú a Slovenskú republiku majú sľubne našliapnuté zažiariť na domácej i svetovej modelingovej scéne, čo potvrdzujú svetové úspechy výhercov z minulých ročníkov súťaže. Ako aj po iné ročníky, aj tento rok sa na večernom finále zúčastnili svetové topmodelky a víťazky minulých ročníkov Elite Model Look ako Michaela Kocianová, Denisa Dvořáková či iné.

O vynikajúci hudobný zážitok sa v rámci finále postarali Ondřej Brzobohatý a Matěj Ruppert. Finálovým večerom sprevádzal Jakub Prachař.

„Teší ma úspech finálového galavečera. Hostia si užili tento hudobno-módny večer, ktorý svojou krásou rozžiaril nádherné finalistky a finalistov. Španielska sála Pražského hradu umocnila exkluzivitu celého prestížneho večera.“ dodal riaditeľ súťaže Sáša Jány.

Pozrite si nádherné zábery z finálového večera >>

Výsledok znie perfektne!

Janet Jackson sa po materskej dovolenke vracia na scénu. V 52 rokoch jej to spieva a tancuje ako za starých dobrých čias.

Emma Drobná v novom vydaní relácie PIKNIK. Pravda o jej vzťahu so Štěpánom.

Nikto nedokáže imitovať Celine Dion tak dobre ako Ariana Grande. Sleduj toto!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach