Europa 2 - Maxximum muziky

Šorty prehovoril o ťažkom detstve, ale aj o tom, ako sa dostal do Europy 2 bez skúseností!

Televízna relácia Park spustila už tretiu sezónu, v ktorej prináša opäť zaujímavých hostí a žhavé informácie zo slovenskej hudobnej scény, start-upov, z herného biznisu, z filmového sveta, ale aj z rôznych iných oblastí..

Každý pondelok sa tak môžeš prísť pozrieť priamo na natáčanie nových častí interaktívnej relácie o všetkom, čo ťa zaujíma a to v popoludňajších hodinách do Auparku. Následne už v sobotu o 10:55 na Jednotke si môžeš pozrieť novú časť relácie, v ktorej sa možno uvidíš aj ty!

Jedným z hostí už tohto sobotňajšieho vysielania bude aj náš moderátor Šorty. Ten porozpráva o neľahkom detstve, ale aj o tom, ako sa mladý neskúsený chalan stal jedným z najúspešnejších slovenských moderátorov. Jeho cesta naozaj nebola ľahká – prvým castingom neprešiel, no prezradil, kto mu vtedy pomohol a potiahol ho.

O tom, že je to multitalentovaný čávo svedčí aj fakt, že nie je len moderátorom, ale aj interpretom, sám vydal niekoľko úspešných singlov, imituje domácich aj zahraničných raperov a v tejto časti Parku napodobní aj Dušana Gogu či športového moderátora. Celé to zavŕši hudobným vystúpením s jeho kolegom Adissom.

Ako na druhého hosťa, či skôr lepšie povedané hostí sa môžeš tešiť na Bratislavský šermiarský spolok HEMA, ktorý sa venuje historickému šermu. Chalani v telke predvedú aj tvrdé ukážky boja!

Tak si to všetko nenechaj ujsť už túto sobotu o 10:55 na Jednotke!

Príď sa pozrieť na ďalšie natáčanie

Už v pondelok 14:30 v Auparku sa bude konať ďalšie natáčanie relácie Park, kde môžeš byť aj ty, tak neváhaj a príď! Hosťami budú – raperka Aless, ktorá porozpráva o jej hudobnom vývine, následne občianské združenie Vagus, ktorý porozprávajú o tom, ako pomáhať ľuďom bez domova. Aj s DJom Gabanna o začiatkoch drum and bassu na Slovensku.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach